Tunnbröd | Issawi Bageri | Sverige

Om vårt bageri

Vi startade bageriet år 2014 med syfte att skapa det mest utsökta brödet i Södra Sverige. Vi tyckte att kvalitet var viktigast och därför fokuserade vi på det mer än någonting annat.

År 2015 lanserade vi bageriet och kort därefter koncentrerade vi oss på att skapa starka relationer inom marknaden med olika butiker i Skåne för att erbjuda dem vårt sortiment av högsta kvalitet.

Det mest utmanande var när vi bestämde oss att sprida våra produkter med tanke på att de skulle finnas i varje hushåll. Man kan säga att efter tre år från lanseringen så har våra produkter blivit mer kända och populära hos de flesta arabiska hushållen i södra Sverige.

Vi kämpar fortfarande för att skapa de bästa upplevelserna hos folk när de smakar våra produkter.

Vårt sortiment

Vårt sortiment erbjuder främst arabiska bakade produkter. Sortimentet har blivit otroligt populärt enligt många arabiska hushåll i Södra Sverige.

Sedan vi lanserade år 2015 så koncerterade vi oss endast på två olika sorter av tunnbröd. År 2019 bestämde vi oss att göra vårt sortiment mer passande till konsumenterna genom att erbjuda nya förpackningar för tunnbröd som innehåller nya mängder. För att veta skillnaden mellan de olika produkterna vänligen besök vår sortimentsida.

I nuläget så planerar vi att erbjuda ett bredare sortiment som ska innehålla allt från hamburgerbröd till många utsökta konfektprodukter.

Detta förväntas ske under åren 2020-2021.

Vi kommer informera alla våra kära konsumenter om alla ändringar som kommer ske på sortimentet via vår webbsida.

Prenumerera gärna på våra uppdateringar för att få reda på allt nytt.

mjukt • utsökt • älskat